Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Hazırlık Turnuvası’na katılan 6 takımın yöneticileri ve oyuncuları organize edilen yemekte moral depoladı. Adnan Menderes Spor Salonu’nda heyecan dolu maçlara sahne olan turnuvaya katılan kadın basketçiler, Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği yemekle kebap ziyafeti çekerken, dostluklarını pekiştirdi. Gecede turnuvaya emeğe geçen yönetici ve sporculara teşekkür plaketleri sunuldu.
Dostluklar pekişti
Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Hazırlık Turnuvası’na katılan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi kulüpleri Adana ASKİ Spor, Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Girne Üniversitesi, Mersin Basketbol Doğuş Hastanesi ve Tosyalı Toyo Osmaniye Gençlik Spor’un yönetici ve oyuncuları Hasan Kolcuoğlu Restaurant’ta organize edilen yemekte bir araya geldi. 19-24 eylül tarihleri arasında basketbol severlere büyük heyecan yaşatan kadın basketçiler, Adana kebabının eşsiz lezzetini tattı.
Doğum günü sürprizi
Samimi sohbetlerin yapıldığı gecede Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Menejeri Ali Goloğlu’na da doğum günü sürprizi yapıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy ve Adana ASKİ Spor Genel Menajer Fatih Yücel, konuk kulüp yöneticisine doğum günü pastası ikram etti. Doğum günü sürprizi gecenin neşesine neşe kattı.
Turnuvada emeği geçenlere teşekkür plaketi
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz’ın katıldığı yemekte turnuvaya Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü Genel Menajeri Ali Göloğlu’na Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy teşekkür plaketi sundu. Halil Hızlısoy, başarılı bir organizasyonla Adanalı spor severlere basketbol şöleni yaşattıklarını belirtip, turnuvaya katılan kulüplere Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde başarılar diledi. Diğer kulüp yöneticilerinin teşekkür plaketlerini ise protokol üyeleri ve belediye bürokratları takdim etti.