Her yıl geleneksel olarak Adıyaman Ticaret Borsası Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen okul yardım etkinliği çerçevesinde maddi durumu yetersiz öğrencilere bu yıl bin 112 adet eşofman takımı dağıtıldı.
Adıyaman Ticaret Borasında gerçekleşen etkinlikte il ve ilçelerde bulunan okullarda eğitim gören ve maddi durumu yetersiz olan ilköğretim okulu bin 112 öğrenciye eşofman takımı dağıtıldı.
Hediyelerini Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat ve Başkan Yardımcısı Abdullah Tutak’ın elinden alan öğrenciler, yapılan yardımlardan dolayı teşekkürlerini dile getirdiler.
Okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik yaptıkları çalışma hakkında açıklamada bulunan Adıyaman Ticaret Borsası Başkanı Mahmut Fırat, “Yardım çalışmamız uzun yıllardan bu yana yapılan bir etkinliktir. 20 yıla yakın bir süredir her yıl ilimizde bulunan okullarda eğitim gören çocuklara yardımlarımız oluyor. Bu yılda bin 112 adet eşofman takımını çocuklara hediye ediyoruz. Bundan önceki yıllarda yardımlarımızı Adıyaman merkezde bulunan okullardaki öğrencilere yapıyorduk. Bu yıl ise yaptığımız yardımların yüzde 65’lik oranını il merkezinde, yüzde 35’lik kısmı ise ilçe okullarında eğitim gören çocuklarımıza yapıyoruz. Özellikle köylerde eğitim gören çocuklarımıza da bu yardımı ulaştırmaya çalışacağız. Okullarda eğitim gören öğrencilerimiz temsili olarak bugün eşofmanlarını almaktalar. Geriye kalan paketlerde okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecektir. Adıyaman Ticaret Borsası olarak bu gelenek geçmişten günümüze kadar gelmektedir. Bizlerde bu geleneği sürekli olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.