Sanatçı Murat Göğebakan, Taksim Gezi Parkı odaklı gelişmelere ilişkin, "Üç beş kardeşimiz cahillik yapmışsa tamam ama şunu belirtmek isterim ben art niyetli adamın yanında olmam. 'Bizim çocuğumuzdur, cahillik etmiş' deriz ama bilerek bir şey yapanları ben kabul etmiyorum. Meslektaşım da olsa kabul etmiyorum" dedi.

Afşin Belediyesince Atatürk Caddesi'nde düzenlenen programda konser veren Göğebakan, eski ve yeni eserlerinden oluşan şarkılarını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Göğebakan, Aşık Mahsuni Şerif'in memleketi Afşin'i çok sevdiğini belirtti.

Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan, konserin ardından sanatçıya, Eshab-ı Kehf Külliyesi'nin yer aldığı bir tablo hediye etti. 

Konserin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Göğebakan, Taksim Gezi Parkı odaklı gelişmelere ilişkin değerlendirmede bulundu. Ülkenin her taşının kıymetli olduğunu dile getiren Göğebakan, şunları kaydetti:

"Üç beş kardeşimiz cahillik yapmışsa tamam ama şunu belirtmek isterim art niyetli adamın yanında olmam. 'Bizim çocuğumuzdur cahillik etmiş' deriz ama bilerek bir şey yapanları ben kabul etmiyorum. Meslektaşım da olsa kabul etmiyorum."