Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesinde AK Parti'ye Üye Olan 450 Kişi İçin Tören Düzenlendi. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İlker Çitil Düzenlenen Törende Önemli Açıklamalarda Bulundu. AK Parti'nin 13 Senedir Ülkeyi Başarıdan Başarıya Koşturduğunu Belirten Çitil Daha da İleri Götüreceklerini Açıkladı.

Daha önceki seçimlerde başka partilere oy veren 450 kişinin AK Parti'ye geçtiğini belirten İlker Çitil, her zaman yapacakları işlerden bahsettiklerini ve kesinlikle yapamacakları işleri vadetmediklerini açıkladı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven de 7 Ekim'deki seçimlerin eski ile yeni Türkiye'nin mücadelesine dönüştüğünü anlatırken, Ortadoğu coğrafyasına baktıklarında tek ayakta kalan liderin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Güven, "Allah'ın izniyle bu millet, yine tüm İslam aleminin bayraktarlığını yapacak, tekrar bu vesileyle bizleri bir araya getiren Rabbime hamdolsun" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık da yaptığı açıklamada kendilerine destek olan mahalle sakinlerine teşekkür ederken, Candemir ailesi adına konuşan Mesut Candemir de AK Parti'ye katıldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.