Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü için özel bir etkinlik düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (KAMEK) iş birliğiyle Piazza AVM'de gerçekleştirilecek Ebru Sanatı Tekniği ve Seramik Boyama atölyelerine tüm kadınlar davet ediliyor.

Kahramanmaraş'ta AFAD ve UMKE Ekipleri Deprem Tatbikatı İle Dikkat Çekti! Kahramanmaraş'ta AFAD ve UMKE Ekipleri Deprem Tatbikatı İle Dikkat Çekti!

Başkan Fırat Görgel'in öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimine hitap eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kişisel gelişimi desteklemek amacıyla birçok atölye çalışması düzenliyor. Bu kapsamda Anneler Günü'ne özel olarak hazırlanan etkinlik, 11 Mayıs Cumartesi günü 14.00 – 18.00 saatleri arasında Piazza AVM'nin zemin katında gerçekleşecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek Ebru Sanatı Tekniği ve Seramik Boyama atölyeleriyle anneler ve tüm kadınlar, sanatla buluşacak ve keyifli vakit geçirecekler. Belediyeden yapılan açıklamada, renkli ve eğlenceli atölyelerin vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği vurgulanıyor.

Kahramanmaraşlılar, Anneler Günü'nü unutulmaz kılacak bu özel etkinliğe katılmak için davet ediliyor.