Aksaray 68 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Südemen, yönetim kurulu üyeleri ve gazeteciler Aksaray Valiliği’ne yeni atanan Vali Aykut Pekmez’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Vali Aykut Pekmez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Cemiyet Başkanı Ali Südemen Valiliğin her türlü çalışmasında birlik ve beraberlik içerisinde medya olarak çalışacaklarını söyledi. Aksaray’da kaliteli ve güçlü bir medya olduğunu ifade eden Başkan Südemen, yapılacak olan tüm çalışmaların destekçisi olduklarını söyledi.
Vali Pekmez ise gazetecilere ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Aksaray’da görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Aksaray’a gelmede önce Aksaray ile ilgili birçok araştırma yaptığını belirten Vali Pekmez, Aksaray’ın doğuyu batıya, güneyi kuzeye bağlayan çok önemli bir geçiş güzergahında bulunduğunu belirterek, bunun ciddi bir avantaj olduğunu söyledi. Aksaray’ın çıtasını yükseltmek adına var gücüyle çalışacaklarını belirten Vali Pekmez, “Memleket bizim memleketimiz, hepimizin memleketi. Elimizden ne geliyorsa tüm resmi kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, vatandaşlarımız ve siz medya mensuplarımız ile birlikte çalışıp Aksaray’ı geliştireceğiz, büyüteceğiz, daha iyi koşullara taşıyacağız” dedi.