Kahramanmaraş'ta vatandaşın su faturaları konusundaki haklı isyanı devam ederken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve KASKİ yönetiminden herhangi bir çözüm açıklaması gelmedi. Vatandaş faturaların iki katından fazla yazılıdğı yönünde şikayetlerde bulunurken Haber46 dışında kimse vatandaşın yanında yer almıyor. 

Sosyal medyada isyanlarını dile getiren binlerce vatandaş Ak Parti Milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye başkanına çağrıda bulunarak bu sorunun acilen çözülmesini istediler. Ancak şu ana kadar iktidar cenahından bu konuda bir açıklama yapılmadı. 

AYCAN VE ÖZTUNÇ'DA SUSUYOR

Kahramanmaraş'ta günlerdir konuşulan ve vatandaşı isyan ettirme noktasına gelen Su Faturası sorunu konusunda  Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan'ın ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'da sessiz kalmayı tercih ediyor. Şu ana kadar her iki milletvekili de vatandaşın mağduriyetinin giderilmesi çağrısında bulunmadı.

Kahramanmaraş KASKİ'nin vatandaşa gönderdiği son su faturası nedeniyle sadece Haber46'ya yüzlerce kişi başvurdu. Bu şikayetlerin milletvekillerine ulaşmama ihtmali yok. Vatandaş milletvekillerinden bu sorunun çözümü için destek istiyorlar. Aynı zamanda siyasi partilerin İl Başkanlıklarının da bu konuya müdahil olması ve fahiş su faturalarının bir an önce düzeltilmesi için gereken girişimlerde bulunmaları gerektiğini söyleyen vatandaş yalnız bırakılmaktan şikayetçi.

VATANDAŞIN YANINDA OLUN!

Kahramanmaraş halkının sesini duymak ve onların haklı taleplerinin çözümü için gereken adımları atmak en önemli görevlerinizden biridir. Lütfen bu konudaki görevinizi yapın ve mağdur olan vatandaşın yanında yer alın. Kahramanmaraş halkı bu sahipsizliği hak etmiyor. Kahramanmaraş'ta binlerce kişiye haksız su faturaları yazılmıştır ve vatandaş bu konuda haklıdır. 

Kahramanmaraş'ın en özgür yerel basın kuruluşu olarak vatandaşın talebini iletiyoruz. Vatandaşın çağrısına uyup uymamak sizin insiyatifinizde.