Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Pekel, 14 Ocak 2022 tarihi itibariyle İl Müdürü olarak görevlendirilen ve 17 Ocak 2022 tarihi itibariyle görevine başlayan Ramazan Bilir’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Kahramanmaraş’ta gıda sektörünün konuşulduğu ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Bugün Alpedo Kervan Lezzet Grubu ailesi olarak Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Ramazan Bilir Bey’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Yeni müdürümüzün Kahramanmaraş’ta zaten görev yapıyor olması ve Kahramanmaraş’ı yakından tanıyor olması sebebiyle sektörlere yabancılık çekmeyeceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla Kahramanmaraş’a daha iyi hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.


Ziyaretin sonunda Kervancıoğlu, Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bilir’e Alpedo Kervan Lezzet Grubu tarafından özel hazırlatılan ceviz oyma Maraş Sandığı hediye etti. Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Bilir ise Alpedo Kervan Lezzet Grubu Ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.


RAMAZAN BİLİR KİMDİR?
1991 Şırnak doğumlu olan Ramazan Bilir; 2009 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı Şırnak İl Müdürlüğü’nde bünyesinde memur olarak göreve başladı. 2010 yılında Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atandı. 2014 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü’nden mezun oldu. 2015-2020 yılları arasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde mühendis olarak görev yapan Bilir, 2019 yılında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılında İl Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilen Bilir, 14 Ocak 2022 tarihinde Kahramanmaraş İl Tarım ve Orman Müdürü olarak atandı.
Ramazan Bilir, evli ve 1 çocuk babasıdır.