Çankaya Belediyesi, kadınların sağlık ve kadın hakları konusunda bilgilendirilecekleri “Kadın Sağlığı Eğitimleri”nin ikinci dönem programına başlıyor.
Çankaya Belediyesi ve Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı işbirliğinde, kadınları birçok konuda bilinçlendirecek yeni bir eğitim programı başlıyor. Çankaya Halk Sağlığı Merkezi bünyesinde haftada bir buçuk saat yapılacak eğitimler, 13 hafta sürecek. 18-49 yaşları arası kadınların ücret ödemeden katılabileceği eğitimin sonunda katılım belgesi de verilecek.
Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı işbirliğinde haftada bir buçuk saat ücretsiz verilecek ve 13 hafta sürecek eğitimlere katılmak isteyenler, Çankaya Belediyesi’ne başvuruda bulunabilirler.
Üreme organları ve işlevleri, temizlik, beslenme, güvenli annelik, doğurganlığın düzenlenmesi, üreme sağlığını koruyucu davranışlar, güvenli annelik, temizlik ve beslenme, iletişim, cinsellik, kadın hakları, çocuklar ve ergenler, genel sağlığı koruyucu davranışlar konusunda verilecek eğitimlere başvurmak isteyenler, 4588900/1167 numaralı telefondan bilgi alabilirler.