ANKARA (İHA) – Ankara’da bulunan Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi tüm çocukları 23 Nisan’da çocuk şenliğinde buluşturdu.
Nata Vega Outlet’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da tamamen çocukların güzel vakit geçirmelerine yönelik aktivitelerle doldu. Çekimleri Ankara’da yapılan Beni Affet Dizisinin başarılı oyuncusu Gaye Turgut Evin’in sunuculuğunda gerçekleşen programda çarkıfelek çeviren çocuklara birbirinden farklı hediyeler verildi. Yarışmalar, eğlenceler, resim, müzik ve hediyeler minik ziyaretçilerin hem eğitici hem de eğlendirici bir bayram geçirmelerini sağladı.
Çocuklar eğlenceli yarışmalara katılmak için sırada beklerken, yüz boyama etkinlikleriyle hoşça vakit geçirdiler. Yarışma ve eğlenceler sonrasında çocuklar Gaye Turgut ile birlikte dev yaş pastayı keserken, doyasıya eğlencenin tadına vardılar. Ziyaretçilerin büyük ilgisi ile gerçekleşen etkinlik sonunda Gaye Turgut Evin ile birlikte fotoğraf çekimi yapmak isteyen minikler adeta birbirleri ile yarıştılar.