Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Peygamber Efendimizin çocuklara ayrı bir şefkati vardı. O nedenle bizler bunu hiç unutmamalıyız. Soframızı şereflendiren çocuklarımızı asla ihmal etmeyelim" dedi.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, verdiği iftar yemeğinde yetim çocukları, meclis üyeleri ve AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı’nı ağırladı. Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftarda Çetin, hemşehrileriyle yakından ilgilenip, çocukların masasına oturdu. Çocuklarla sohbet eden Çetin, orucunu da yetim çocuklar ile birlikte açtı.
Yaklaşık beş yüz kişinin katıldığı iftarda konuşan Çetin, Ramazan ayında özellikle yetimleri, öksüzleri, kimsesizleri, ihtiyaç sahiplerini unutmamak gerektiğini hatırlatarak, “Peygamber Efendimizin çocuklara ayrı bir şefkati vardı. O nedenle bizler bunu hiç unutmamalıyız. Soframızı şereflendiren çocuklarımızı asla ihmal etmeyelim. Rabbim şehitlerimize ve vefat eden bütün kardeşlerimize rahmet eylesin. Yüzünüzden tebessüm eksik olmasın" diye konuştu.