AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, 15 Temmuz darbe girişimini milli iradenin ortadan kaldırılması girişimi olarak gördüklerini ifade etti.
AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili basın açıklaması yaptı. Ulutaş açıklamasında, “Kaş İlçemiz demokrasinin kalesidir. Kaş bugünde demokrasinin kalesidir, yarında demokrasinin kalesi olmaya devam edecektir. Bir kez daha Kaş olarak demokrasiye, cumhuriyete, milli iradeye sahip çıkma kararlılığımızı ilan ediyoruz. Kaş karanlık çetelere karşı dimdik ayakta durmaktadır. Cumhurbaşkanımız, Büyük Millet Meclisi Başkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımız ilk dakikadan itibaren kahramanca irade göstermişlerdir. Türk Milleti damarlarında akan asil kanı vatanı, milleti, bayrağı, demokrasisi ve milli iradeye sahip çıkabilmek için akıtmıştır” dedi.
“FETÖ terör örgütünün taşeronlarına bırakılmayacaktır”
Şehit olan vatandaşların canları uğruna vatanı FETÖ mensupların teslim etmediğini aktaran Ulutaş, “Bu kalkışmaya karşı tepki ve karşı koyuş hem ülkemizin her köşesinde hem de Kaş ilçemizde en güzel bir şekilde gerçekleştirilmiştir. 15 Temmuz akşamı Kaş Cumhuriyet Meydanını hınca hınç dolduran Kaş’ımızın her mahallesinden gelip bu vatana, bu bayrağa, bu millete, bu ülkeye sahip çıkan tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu fedakar, cefakar, vatansever milletimiz olduğu sürece memleketimiz hiç bir zaman ihanet odaklarına ve onların uzantıları olan FETÖ terör örgütünün taşeronlarına bırakılmayacaktır. Halkımız 20 gündür Kaş Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbetlerini hiç aksatmadan ilk günkü heyecanla devam ettirmektedir” diye konuştu.
“Uzantıları temizleninceye kadar, bu süreç sürdürülecektir”
Demokrasi nöbetlerinin son güne kadar devam edeceğimi belirten Ulutaş,”FETÖ terör örgütü ile ilgili Emniyet Birimleri ve İstihbarat Teşkilatları gerekli çalışmaları yapmaktadırlar. İnşallah FETÖ terör örgütünün uzantıları temizleninceye kadar, bu süreç sürdürülecektir. Kaş İlçemizde Demokrasi Nöbetlerine iştirak eden tüm siyasi partilere ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Kaş İlçemiz birlik ve beraberlik içerisinde topyekün darbeye karşı gelerek gereken cevabı vermiştir“ dedi.