Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu tarafından hayata geçirilen Yetenek Biziz projesi kapsamında yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri verildi.
12 yarışmacı birinci olmak ve jüriyi etkilemek için kıyasıya mücadele etti. Yarışmaya Korkuteli ilçe halkı ve yarışmacıların aileleri büyük ilgi gösterdi. Yarışma dışında özel umut rehabilitasyon merkezi öğrencileri ritim şov yaparken, Korkuteli İmam Hatip Lisesi mehteran takımı da duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Jüri üyelerinin oldukça zorlandığı yarışmada tiyatro, müzik, dans, şiir okuma ve bilgisayar animasyon dallarında ön elemeyi geçen yarışmacılar mücadele etti.
Yarışmaya babası ile birlikte Kafkas dansları ile katılan Nil Arastaman birinci olurken, okuduğu “Şehitlerimiz” şiiri ile Gülce Türkü Tutulmaz ikinci, Korkuteli Nene Hatun Kız Meslek Lisesi tiyatro grubu üçüncü, okuduğu rap şarkı ile herkesi şaşırtan ve kendine hayran bırakan Kamuran Özdemir de ve Korkuteli özel umut rehabilitasyon merkezi öğrencileri 4. olmaya hak kazandılar.
Yarışmada birinciye bin TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye ise 500 TL ödül verildi.
Yarışmanın ödüllerini Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Korkuteli Gündem Gazetesi sahibi ve yarışmanın ana sponsoru Hamdi Sarıca, Korkuteli Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Memioğlu verdiler. Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ayrıca yarışmanın ana sponsorluğunu üstlenen iş adamı Hamdi Sarıca’ya bir plaket verdi.