Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Klavuzlu ve Kertel Mahallesi civaırnda akşam saatlerinde gençlerin alkol ve uyuşturucu alması mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Defalarca şikayetlerde bulunan mahalle sakinleri, bu sorunun bir an önce çözülmesini istedi. 

Özellikle akşam saatlerinde buraya gelen gençler müzik sesi açarak, mahalle sakinlerine adeta işkence yaşatıyor. Konu hakkında birçok kez kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunan mahalle sakinleri olayın kökünden çözülmesi için yetkililerden yardım bekliyor. Akşam saatlerinde mahalle sakinleri çoluğuyla çocuğuyla birlikte yürüyüş yapamadığından şikayet ederken, konunun bir an önce çözüme kavuşması için mahalle muhtarı aracılığıyla yetkili kurumlara şikayette bulunmaya hazırlanıyorlar. 

Duyarlılığı ile kentte birçok işi çözümü kavuşturan Haber46 bu olayın takipcisi olacak. 

FUHUŞ YUVASI OLDU! 

Bir vatandaş ise yaşları 18 ile 25 arasında değişen genç kızların o civarda devamlı fuhuş yaptıklarını, Tofaş marka otomobillerin Kertel Yolu civarında devamlı konumlandığını ve ormanlık alanlarda uyuşturucu ve fuhuş yaptıklarını belirtti. 

Kertel yolunda derin ve otomobillere zarar veren onlarca çukurun bulunduğunu belirten köylüler yıllardır Onikişubat Belediyesinin harekete geçmesini bekliyor.