VARAN 1 

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından, Haber46 Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Çam, Türkiye gündemine oturacak olan belgelere ulaştı. Kamuoyunun vicdanını, kamuoyunun bilgilenme hakkına sahip olduğuna inanan ve bu doğrultuda ilerleyen Furkan Çam, FETÖ'nün Kahramanmaraş borsasına, tahsilatçılarına ve ülkesine ihanet eden iş adamlarının, ihanetini belgeleyen dosyalarını ele geçirdi. 

2019 yılında Kahramanmaraş'ın En Başarılı Genç Gazetecisi ödülünü alan Furkan Çam, kamuoyunu doğru şekilde bilgilendirmek için mücadelesine devam ediyor. 

Kahramanmaraş'ta yıllarca faaliyet gösteren ve birçok alanda icraatlar gerçekleştiren F.B. Amerika'ya kaçmasının ardından, Kahramanmaraş'taki alacakları için tetikçi tuttukları ve birçok kişiye silahlı saldırı düzenlettiği iddia edildi. 

Ülkesine ve şehrine ihanet eden ailenin, Kahramanmaraş'taki faaliyetlerini yürüten iş adamlarının, bazı klikler ( oluşumlar ) tarafından desteklendiği ve hukuksal yönden hiçbir hamle yapılmadığıda gelen bilgiler arasında yer alıyor.

FETÖ'nün tahsilatını yapan ailenin arkasında kim var?

Sadece Kahramanmaraş'tan 14 Milyon TL alacağı olan FETÖ'cü aile, bu paranın tahsilatı için hangi iş adamı ile anlaştı?

Anlaştığı iş adamları hangi suikastçi ( aile ) ile anlaştı? 

FETÖ'nün tahsilatını gerçekleştiren ailenin, 20 yaşındaki bir tetikciye 1 milyon TL karşılığında bir iş adamını vurdurduğuda gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Bu soruların tamamını  belgeli şekilde, kamuoyunu doğru bilgilendirecek şekilde yayınlayacağız.

İŞTE FETÖ'NÜN ÇEKLERİNİN BİR KISMI