Operasında polis ekipleri ile girmek isteyen kaçakçılara amansız bir takip gerçekleştirdi. Yola kapan atan polis, kaçakçıların aracının tekerleklerini patlatarak operasyonu sonuca bağladı

Kahramanmaraş Kom Şube Müdürlüğü  ekipleri tarafından yapılan risk analizi neticesinde il merkezine kaçak sigara getirebileceği değerlendirilen 27 V 4819 plakalı araç bir Kapıçam mevkiinde takibe alındı. Takip esnasında bir ekip takibe başlarken, diğer ekipler çevre yolunda diger ekipler de alternatif yollarda konuşlandı. 
Araç şehir hastanesi yoluna girdiğinde polis ekipleri sesli ve görsel ikazlarda bulunarak aracı durdurulmak istedi. Ancak araç uyarilarina uymayarak kaçmaya devam etti. Bu esnadada polis ekipleri ile kaçakçılar arasında kovalamaca yaşandı. İkazlara uymayarak hız sınırını aşan kaçakçılar icin güzergahtaki tüm ekipler alarma geçti. Yola kapan atan polis, aracın  lastiklerini patlattı. Lastikleri patlayan araç hızını kayberek yola çakıldı. Araçtaki 2 şüpheli  kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Araçta yapılan aramada 3.320 paket kaçak sigara ele gecirildi.