Kahramanmaraş'ta geçtiğimiz günlerde, düzenlenen bir kumar operasyonu sonrası onlarca kişi tarafından Whatsapp ihbar hattımıza ihbarlar gelmeye başladı.
Filmleri aratmayacak kumar geceleri kimsenin şüphe bile duymayacağı Kahramanmaraş'ta düzenleniyor. 
Konu ile ilgili Haber46'ya açıklama yapan bir vatandaş: Kahramanmaraş'ta bu tür kişiler akşam üzeri kumar oynamaya başlıyorlar. Genellikle Trabzon caddesi, Kıbrıs meydanı ve mağralı mahallesinde ofis, kahvehane ve ev tarzı yerlerde kumar oynuyorlar. Kumar oynanan yerlerde her türlü pislik mevcuttur. Tefeciler böyle yerlerden çıkmıyorlar, kumarda kaybeden kişilere faizle para verip senet imzalatıyorlar. Paralarını alamayıncada tehdit ederek paralarını faiziyle geri alıyorlar. Tüm kumarhanelerde kapıyı ve caddeyi gösteren kameralar mevcuttur. Polis baskınına karşı kameraları 7/24 izleyen kişiler var. Kamerayı izleyen kişilerin yerine bakamayacak kimse olmadığı zaman tuvalete bile gitmeleri yasak. Kumar oynayıpta kazanan herkes kamerayı izleyen kişiye çıkmadan önce bahşiş verir. Onlarda geçimini bu şekilde sağlıyorlar. Benim bildiğim sadece Kahramanmaraş'ta 10 15  tane kumarhane var. Bilmediğim bir bu kadar daha vardır 'dedi.

KAHRAMANMARAŞ POLİSİ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE OPERASYON DÜZENLEMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği Ekipleri tarafından bir kıraathaneye kumar baskını yapıldı.

GÖZ AÇTIRMIYORLAR!
Kamufle olup müşteri kılığında kıraathaneye giren sivil polisler,  kumar oynayan 3 kişiyi masa üzerinde dönen 580 tl ile birlikte suç üstü yakaladı. Kumar oynamaya dalan 3 kişi, masa üzerindeki paralara ve poker destelerine el koyan polisle karşılaştı. Kumar baskını, 04.12.2018 günü saat 22.45'de yapıldı. Ahlak Büro Amirliği özel kumar takip ekipleri tarafından kumar suçuyla ilgili olarak yapılan araştırma sonrası İsmet Paşa Mahallesinde bir kıraathaneye operasyon yapıldı. Suçüstü kumar yakalamak icin kamufle olan ve müşteri kılığında iş yerine giren sivil polisler, burada poker tabir edilen kumar oyunu oynandığı tespit etti. Sivil polisler 580 TL para ve 2 deste poker kağıdına el koydu.  Kıraathanede kumar oynadıkları tespit edilen 3 şahsa Kabahatler Kanunu uyarınca 259' ar TL' den toplam 777 TL idari para cezası yazıldı. Kahvehane işletmecisi gerekli yasal işlem yapılmak üzere Asayis Şube Müdürlüğüne götürüldü. Kapama ve müdürleme islemi için gerekli işlemler başlatıldı. Emniyet yetkilileri tarafından kumar ile Mücadele kapsamında kamufle olmuş polisler ile operasyonların devam edileceği bildirildi.