Kahramanmaraş’ta Onikişubat Belediyesine karşı yolsuzluk operasyonu yapıldığı iddia edildi. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, bazı isimlerin firari olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

Edinilen son dakika bilgisine göre, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube tarafından sabah saatlerinde Onikişubat Belediyesindeki kritik isimlere operasyon yapıldı.

Operasyonda 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılırken, bunlardan 5’inin gözaltına alındığı 2 kişinin ise firari olduğu öğrenildi.Bazı kaynaklardan alınan bilgiye göre ise gözaltı kararı verilen ve gözaltına alınan isimlerin sayısının çok daha fazla olduğu yönünde.

GÖZALTINA KİMLER ALINDI ? 

Aralarında fabrikatör aynı zamanda otel işletmecisi , ayrıca geçtiğimiz günlerde görkemli bir şekilde açılışı yapılan eğlence merkezi işletmecisi M.Ş ve aynı zamanda Onikişubat Belediyesinde bir şube müdürü K.C gözaltına alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Gelen son dakika bilgisine göre, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünün düzenlediği yolsuzluk operasyonu kapsamında K.C – T.T – S.S – B.C –  M.Ş – H.C gözaltına alındı.

Henüz isimleri kamuoyuna vermek için erken olsa da ilerleyen saatlerde bilgilendirme yapacağız.

Edinilen son dakika bilgisine göre; Kahramanmaraş Emniyetine bağlı ekipler tarafından dün sabah saatlerinde başlayan operasyonda; Onikişubat belediyesinde görev yapan bir şube müdürü ve önemli isimlerinde olduğu ismi açıklanmayan kişilere operasyon düzenlendiği, operasyonun gizliliği açısından şuan bir açıklama yapılmadığı öğrenildi.

- Operasyon gizliliği sebebiyle, şuanda net bir şekilde isimleri veremiyoruz. Gelişmeler anbean aktarılacaktır.

- Gözaltı sayısının yükseldiği belirtildi

- Kritik isimler gözaltında

Detaylar geliyor.

Haber - Furkan Çam