Aydın Şoförler Otomobilciler Otobüsçüler ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Semih Özmeriç, şoför esnafının bağlı bulunduğu üç kuruluşun temsilcileriyle birlikte Vali Ömer Faruk Koçak’ı ziyaret etti.
Aydın Şoförler Taksiciler Otobüsçüler Minibüsçüler ve Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası, Aydın Şoförler Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile 133. Nolu Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi yönetimleri Vali Ömer Faruk Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Koçak’ın makamında gerçekleşen ziyarete Aydın Şoförler Odası ve Esnaf Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ile her üç meslek kuruluşunun yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Aydın Şoförler Odası ve Esnaf Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç ile Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın’dan çalışmalar ve sektörde yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Vali Koçak, Aydın halkına verilen kaliteli hizmet için şoför esnaflarına teşekkür etti. Vali Koçak, şoför esnafının karşılaştığı sorunların giderilmesi noktasında ellerinden gelen desteğin sağlanacağı sözünü verdi.
Aydınlı şoför esnafı olarak Vali Koçak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Aydın Şoförler Odası ve Esnaf Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, “Sayın Valimizle, ülkenin yoğun gündemi dolayısıyla bir araya gelememiştik. Kendileri bizi 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi özel bir günde kabul etti. Çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Valimize her üç kurumumuzun faaliyetleri hakkında bilgi verdik. Esnaf Kooperatifimizin şoförlerimize sağladığı uygun kredi imkanı sayesinde halkımıza hizmet verdiğimiz araçların yenilendiğini ve tamirlerinin yapıldığını ifade ettik. Araçlarımızın tamamının kısa süre içerisinde klimalı olacağını belirttik. Kendileri okul döneminin başlamasıyla birlikte artacak şehir içi trafiğinde olumsuzlukların yaşanmaması ve özel halk otobüsü duraklarındaki hatalı parklanmalar konusunda şoförlere yardımcı olacaklarını belirtiler. Sayın Valimize şoför esnafına gösterdiği bu yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyor ve Aydın’daki yeni görevinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.