Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi’nin Çaylı Ortaokulu’na yaptığı tadilat çalışmalarını ve okul bahçesine yapılan tuvaletleri inceledi. Alıcık, “Yapıldı bitti zihniyetiyle hizmet bizim işimiz değil. Verilen hizmetin tam anlamıyla yapılıp yapılmadığının kontrolü önemlidir” dedi.
Nazilli’ye bağlı Çaylı Mahallesi’ndeki Çaylı Ortaokulu’na, Nazilli Belediyesi tarafından tadilat çalışmaları yapıldı, okulun bahçesine bay ve bayan tuvaletleri inşa edildi. Yapılan çalışmaların takibini yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Çaylı Mahallesi’ne giderek, hem mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi, hem de okulda yapılan çalışmaların kontrolünü yaptı.
Okul idareci, öğretmen ve öğrencilerle de zaman geçirerek, Nazilli Belediyesi’nin mahallelerde bulunan cami, okul gibi yerlerin bakım onarım ve tadilat çalışmalarına aralık vermeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Alıcık, Çaylı Ortaokulu’nun dökülen sıvaları, kötü görünen boya ve badanası, kötü durumdaki tuvaletlerinin, Nazilli Belediyesi tarafından tamamen elden geçirilerek yenilendiğini belirterek; “Camilerden, okullardan hiç bir zaman elimizi, ayağımızı çekmedik ve çekmeyeceğiz. Nazilli Merkez ve mahallelerdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında Nazilli Belediyesi’nin hizmeti var. Kurum ve kuruluşların eksiklerini belediyemiz tamamlıyor. Bu bizim görevimiz. Yapılan hizmetlerin hakkıyla yapıldığının kontrolü de yine tarafımızca yapılmakta. İş yapmış olmak için iş yapmıyoruz. Verilen hizmetin hakkını vererek yapmanın önemini çok iyi biliyoruz. Önemli olan oy için ya da karşılık beklemek için hizmet etmek değil, Allah rızasını almak için hizmet etmek gereklidir” dedi.