Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü ve oda üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Başkan Çerçioğlu’na üreticinin yanında olduğu için teşekkür ederek, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’na üreticinin ve çiftçinin her zaman yanında olduğu için teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisine tüm çiftçilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Her zaman destek oldu, çiftçimizin yüzünü güldürdü. Sayın başkanımızla ortak projelerde yer almaktan üreticiler olarak mutluluk duyarız” diye konuştu.
Yerel tohumlar projesinin Aydın tarımının kalkınmasında büyük rolü olduğuna dikkat çeken İzgü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun çiftçiye yönelik hayata geçirdiği projelerle çok önemli ve anlamlı bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi.
“HER ZAMAN ÜRETİCİYE DESTEĞE HAZIRIZ”
Nazilli Ziraat Odası’na ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticinin yanında olduklarını, bundan sonrada olacaklarını ifade etti.
Başkan Çerçioğlu, tüm ziraat odaları ile birlikte çalışma yaparak ortak projelerde yer almaktan mutluluk duyacaklarını belirterek, Aydın üreticisi ve çiftçisine destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.