Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Demokrasiye yakışmayacak şekilde yapılan her türlü eyleme karşıyız. Sandıkta verilen her türlü tepkiye saygı duyarız, ancak sandık dışındaki eylemlere halk olarak tasvip etmeyiz” dedi.
Aydın Esnaf ve Sanatkaralar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, Genel Sekreter Mustafa Çağlayan ile birlikte 29 Ekim akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı hastanede ziyaret etti. Başkan Çetindoğan, Tezcan’a geçmiş olsun dileklerini iletip saldırıyı kınadı.
Demokrasi şehri Aydın’ın her zaman güzel şeylerle anılmasını istediklerini bu tür olayların üzüntü verici olduğunu belirten AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Yaşamın hangi alanında olursa olsun her zaman her türlü şiddete zorbalığa karşıyız. Bize göre siyasette tepki gösterilecek tek yer sandıktır. Muhatabı kim olursa olsun bu tür saldırıları kınıyoruz. Hele hele seçilmiş bir Vekilimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.