Didim Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantılarının ikinci oturumu yapıldı. Oturumda bisiklet yollarının plan notları oy çokluğuyla kabul edilirken, belediye serasında satışa çıkarılacak çiçeklerin fiyatları belirlendi.
Didim Belediye Meclisinin Nisan ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanı A. Deniz Atabay başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündemde var olan ve komisyonlara sevk edilen 3 madde görüşüldü. Gündemin ilk maddesinde yer alan Parka isim verilmesi konusu görüşüldü. Maddeyle ilgili olarak imar komisyonu ek süre istedi. Talep oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesinde ise Belediye serasında üretilen bitkilerin ihtiyaç fazlasının satılması için ücret tarifelerinin belirlenmesi konusu görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu raporuna göre belirlen ücret tarifeleri hakkında meclise bilgi verildi. Buna göre “Rozet çiçeği adet-1 TL, Kadife adet-0,75 kuruş, Vapur dumanı adet-1 TL, Papaz kalpağı adet-0,75 kuruş, Yer minesi adet-1 TL, Bodur ateş çiçeği adet-1 TL, İpek çiçeği adet-1 TL, ve Alisium çiçeği adet- 1TL olarak belirlenirken fiyat tarifeleri oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin üçüncü maddesinde Bisiklet yollarının plan notların işlenmesi ele alındı. Maddeyle ilgili AK Partili Meclis üyelerinin Cemal Engil, Ali Bakay ve Şakir Saruhan’ın ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.
Bisiklet yollarıyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Deniz Atabay şehrin belirlenen yerlerin ana caddelere uygun olarak bu yolların yapılacağını belirterek “Bu konuda bisiklet yollarının nerede olacağı belli; Aydın Büyükşehir belediyemizle de bu konuda birlikte çalışıyoruz. İlçemiz için güzel bir çalışma olacağına inanıyorum” dedi.