Aydınspor 1923 altyapısından yetişip 2011 yılında profesyonel olan kaleci Engin Tuna, önemli bir adım daha atarak 3. Lig ekibi Düzcespor ile el sıkıştı. Kiralık olarak forma giyecek olduğu Düzcespor’da Engin ilk kez başka bir takımda kalecilik deneyimi yaşayacak.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’te daha önceden genç oyuncular için planlanan kiralama formülüne Engin Tuna ile başladı. Önemli eldivenlere sahip olan siyah beyazlılarda Ulaş Güler ve Evren Özyiğit nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan genç kalecilerden Engin, oynayabileceği bir takıma kiralık olarak gönderildi. Konuyla ilgili yaşanan sürpriz gelişme ile 21 yaşındaki genç eldivenin yeni sezonda 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Düzcespor ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Düzce ekibiyle yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alan başarılı file bekçisi Düzce’ye giderek yeni takımıyla el sıkışacağı ve çalışmalara başlayacağı ifade edildi.
KUPA MAÇLARINDA KENDİSİNİ GÖSTERDİ
Bu sezon ligde forma şansı bulamayan genç eldiven Siyah Beyazlı takımın Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında deplasmanda oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında kırmızı kart alan Ulaş Güler’in yerine oyuna girmişti. Bu mücadeleden sonra yine başka bir kupa mesaisinde forma şansı bulan Tuna, Efe’nin evinde Bucaspor’a karşı oynadığı karşılaşmada kaleyi koruyan isim olmuştu.