Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yeni kurulan Diriliş Başkanları Derneği’nden Kaymakam Namık Kemal Nazlı’ya yönelik nazik bir ziyaret gerçekleştirildi.
Türkiye’nin bekası için Başkanlık Sistemi’ne ihtiyaç duyulduğunu ve ülkenin sivil bir anayasaya kavuşması için de Anayasa değişikliğine tam destek verilmesi gerektiğini savunmasıyla tanınan Diriliş Başkanları Derneği Ayvalık Şubesi Başkanı Burhan Uy ile derneğin Kadın Kolları Başkanı Kadriye Almona’nın Kaymakam Nazlı’ya yönelik gerçekleştirdiği ziyaret sohbet havasında gerçekleşti.
Makamında kendisini ziyaret eden Diriliş Başkanları Derneği yöneticilerini kabul eden Kaymakam Nazlı, Ayvalık’ta yeni kurulan derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Ziyaret; Dernek Şube Başkanı Burhan Uy’un Kaymakam Namık Kemal Nazlı’ya Diriliş Başkanları Derneği Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘Benim Anayasam’ adını taşıyan kitabı hediye etmesiyle sona erdi.
Ziyaret sonrasında muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Diriliş Başkanları Derneği Şube Başkanı Burhan Uy, ilçedeki protokole yönelik nezaket ziyaretlerini sürdüreceklerini belirtti.