Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün şehrin dört bir yanındki bilboardları ve raketleri fotoğraflarıla donatmasına tepki yağıyor. Bütçe olmadığı için hizmet yapamayan ve geride kalan üç yıllık süreçte tek bir projesini bile gerçekleştiremeyen Bşkan Güngör'ün kendi reklamını yapmak için belediye bütçesinden para harcaması vatandşın tepkisini çekiyor.

hayri-reklam

Ülkenin ekonomik olarak zor günler geçirdiği, milyonlarca insnın açlık sınırının altında geçim mücadelesi verdiği bir dönemde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün hizmete harcaması gereken parayı reklam harcaması eleştiri konusu oluyor. Başkan Güngör'ün Belediye hizmetlerini duyurmak için yaptığı reklamalrda kendi devasa fotoğraflarını kullanması ise "Hizmeti yapan sen değilsin belediye. Kendi fotoğrafını kullanman doğru ve etik değil" eleştirilerine neden oluyor.

MANSUR YAVAŞ FOTOĞRAFLARINI KULLANMIYOR

mansur-bilboard

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün meydan okuduğu ve akıl vermeye çalıştığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bilboardlarda kendi fotoğrafını kullanmıyor. Mansur Yavaş bunun gerekçesi açıklarken "Bilbordlarda benim fotoğrafımı göremezsiniz, Çünkü o reklamı kendi kesemden yapmıyorum." ifadesini kullanıyor.

HAYRETTİN GÜNGÖR DEVASA FOTOĞRAFLARINI KULLANMAKTA ISRAR EDİYOR

hayri-reklam2

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin kesesinden kendi reklamını yapmayı doğru bulmayarak, fotoğraflarını kullanmazken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise şehrin her yanını kendi fotoğraflarıyla donatmaya devam ediyor.

Oysa vatandaşlar Başkan Güngör'den kendi şahsi reklamını yapmasını değil, hizmet yapmasını bekliyor. 

HAYRETTİN GÜNGÖR REKLAMA NE KADAR PARA HARCIYOR?

Hiç bir hizmet yapmadığı için vatandaştan büyük tepki alan, Ak parti içinde de görevden alınması gerektiği konuşulan Hayrettin Güngör, reklamlara ne kadar para harcıyor? Vatandaşın zor günler geçirdiği şu dönemde reklama harcayacağı parayla elektriği kesilen vatandşın elektrik faturası ödense, çiftçiye tohum dağıtıls, mazot desteği verilse, fakir fukaraya et ekmek dağıtılsa daha iyi olmaz mı?

MANSUR YAVŞ! ANKARA'DA HİÇ BİR EV KARANLIĞA MAHKUM OLMADI

mansur-elektik

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, son sürat kendi reklamını yapmaya devam ederken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise sosyal yardımlara durmaksızın sürdürüyor. 

Haber46 olarak açık çağrımızıdır:

"Sayın Güngör, sen reklama harcayacağın parayı hizmete harca. Söz veriyoruz, Senin reklamını Haber 46 olarak bedava yapmaya hazırız."