Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır, Ankara'da yaşanan kanlı saldırıyla ilgili olarak, "Ülke bir iç savaşa doğru sürükleniyor. Buna sebep olanları da, yapanları da kınıyoruz." dedi.

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Hacer Çayır, 1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında partisinin Antalya Kadın Kolları üyeleriyle bir araya geldi. Seçim stratejilerini değerlendiren ve yapılacak çalışmalar hakkında partilileri bilgilendiren Çayır, Ankara'da dün gerçekleştirilen bombalı saldırıya da değindi. Ülke bir iç savaşa doğru sürüklendiğine dikkat çeken Çayır, "Bu eylemi ister PKK, ister başkaları yapsın. İster dış güçler yapsın, ister iktirdarın içinde parmağı olsun. Ne olursa olsun buradaki gidişatın ülkenin bir iç savaşa doğru sürüklendir." dedi.

Bugün yaptıkları toplantıyı iptal etmeyi düşündüklerini ancak terörün asıl amacının da bir kaos ortamı oluşturarak insanları güvensiz hissetmeleri olduğunu belirten Çayır, "Ölenler kim olursa olsun netice de bir insan. Buna sebep olanları da yapanları da kınıyoruz." ifadesini kullandı. Ülkenin hızla bölünmeye gittiği savunan Çayır, kendilerinin bu duruma seyirci kalmayacaklarını, kendi imkanlarıyla dahi olsa partililerinin 'ben de varım' diyeceğini söyledi.