Edirne Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Tarihi Kentler Birliği (TKB) Edirne Seminerine Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş da katıldı.
Edirne Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen TKB Edirne Semineri, ikinci gününde Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’na düzenlenen programla sona ererken, etkinliği Bilecik’i temsilen Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş katıldı. Tarihi Kentler Birliği Edirne Semineri’nin ikinci oturumunun sona ermesinin ardından katılımcılar, ‘40 Yıldır Dünya’yı Dolaşan Traklar’ isimli serginin açılışını gerçekleştirdi. Öğle yemeği ve temsili yağlı güreş gösterisinin ardından, aralarında Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un da bulunduğu yaklaşık 160 birlik üyesi belediye başkanı ve Bulgaristan ve Romanya ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere Kapıkule Sınır Kapısı’ndan çıkış yaptı.
Öte yandan yaklaşık 160 birlik üyesi belediye başkanı ile Bilecik’i temsilen giden Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’un Bulgaristan ve Romanya ziyaretlerin ardından 1 Haziran tarihinde geri dönüleceği öğrenildi.