İki yıl süren Manavgat Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu, Avrupa Birliği(AB) Comenius programın da 'Daha Sağlıklı Bir Gelecek İçin Sağlıklı bir Başlangıç Projesi'nin son 7 toplantısını turizm şehrinde yaptı.

Proje paydaşı Hırvatistan, İtalya, Polonya, Romanya, Bulgaristan ve Yunanistan ve Türkiye'nin okulları projenin final toplantısını Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir araya gelerek tamamlandı.

6 ülke öğretmenlerine ve öğrencilerine Manavgat İlçe Müdürü Muammer Sarıyer ev sahipliği yaptı.

AB Comenius Projesi kapsamında Avrupalı okullarla ortak proje çalışması ve son toplantısına ev sahipliği yapan, Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu AB Comenius Projesi ekibi Okul Müdürü Ramazan Akkurt, Müdür Yardımcısı Hüseyin Kalkanlı, Proje Koordinatörü Süha Yaşar, 3-A sınıf öğretmeni ve ekip üyesi Rukiye Gülşen Şimşek, bilgi iletişim teknolojileri öğretmeni Halil İbrahim Ak ve Türkçe öğretmeni Furkan Süt 6 ülkeden gelen proje sorumlusu öğretmenlere turizm şehrini gezdirerek bilgilendirme yaptı.

6 ülke paydaşları 6 final toplantısı Manavgat'ta yaptıktan sonra bir at çiftliği ata binerek geleneksel at biniciliği ve cirit oyunu hakkında bilgi aldı.

Proje toplantısının kitap haline getirilerek paydaş ülke okulları sorumlularına verileceği belirtildi.