Televizyonlarda  ilk kez. 7 Ocak’ta Sinemalarda…
Filmin Adı: İki Kardeşin İntikamı
Filmin Çekildiği Yer: Fransa /Paris, Charlie Hebdo Dergisi
Başrol Oyuncuları: Cherif Kouachi, Said Kouachi
Filmin Türü: Katliam-Polisiye(+18)
Filmin Yönetmeni: Emperyalist Güçler
Yapım Yılı: 2015
Filmin Konusu: İslam, tüm ülkelerde hızlıca yayılmakta, her geçen gün Müslüman sayısı artmaktadır. Bunun için, siyonist ve emperyalist güçler birleşecek, Müslüman sayısındaki artışı tehtit olarak algılayıp, Paris’teki Charlie Hebdo Dergisi’nde, Müslüman’ların ‘’Baş Tacı’’ Hz. Muhammed (S.A.V) ‘in karikatürünü çizerek rencide edip, Müslüman’lara propaganda yaparak,  batı ülkelerinde ‘’İslamafobi’’yi yaygınlaştırmaktır.
       Evet, yukarıda ki filmi,  bir kaç gün önce izledim. Sizlere,  filmde, mantığıma sığmayan, kesitleri sunacağım. 
       İki kardeşin, Paris’in ortasındaki dergiye, elini kolunu sallayıp gelerek, hiçbir güvenlik önlemi olmadan, 12 kişiyi öldürüp , olay mahaline kimliğini düşürmesi, adına da Müslüman katliamı denilmesi;  arkasından,  bu olayı inceleyen komiserin de intihar etmesi; en önemlisi;  kendini dünyanın en iyi  istihbarat örgütü zannedenlerin dört rehineyi de öldürmeleri. Teröre hayır diye, langırdayan emperyalist güçlerin; teröre kucak açması, filmin düşündürücü kesitleriydi.
      Diğer önemli kesit ise, homoseksüelleri, Yadudileri, eleştirmek yasak ve cezası olduğu halde; Müslüman’ları eleştirmek, saldırmak, rencide etmek, hakaret etmek, fikir ve ifade özgürlüğü olmasıydı. Filim bu ya… Her şey olabilir diyenleri duyabiliyorum.
      
       Filmin yorumuna gelince…
       Dünya ülkelerine bakıldığında; her geçen gün Müslüman sayısı artmakta, diğer dini mensup kişi sayıları azalmaktadır. Fransa’ya bakıldığında, batı ülkelerine göre, en fazla Müslüman bulunan ülkesidir. İslam’ı, diğer batı  ülkesi insanlarına, terör dini gösterilerek, onları uzaklaştırmak, istenmektedir.
       Aynı şekilde Almanya’da camiler yakılmakta, İslam’ı, terör dini olarak herkesin beynin de algı operasyonu yapılmaktadır. Bakınız yanı başımızda ki komşumuza, IŞİD adı altında Müslüman görülen; aslında emperyalist güçlerin oluşturduğu Müslüman örgüt, Müslümanları kasap gibi kesmektedir.
      Daha yazayım mı? İsmin de dahi, ne halt olduğu belli olmayan ‘’Boko Haram’’ Nijerya’ da Müslüman’lık  adı altında Müslüman katletmektedir.
      Ne yazık ki: ‘’Sürüden ayrılanı kurt kaparmış’’ sürüyüz ama, bir başımız   dahi yok, onun içindir ki bizleri kurt kapıyor. Bana, gericimi dersiniz bilemem ama; eskiden Müslüman’ ların  bir halifesi olurdu. Tüm Müslümanlar, onun söylediklerini yapar, herkes, onunla diyalog kurardı. Şimdi ki gibi, her gelen ben Halife’yim diye Müslüman katletmezdi. O günlere dönülür mü bilemem ama; bu gidişata birinin dur demesi gerekir. Yoksa, daha çok Hollywood filmleri  izleriz. Allah yardımcımız olsun.