Türkiye’de 17 ildeki 27 hastanesi ile sağlık sektörünün en büyük aktörü konumunda olan Medical Park Hastaneler Grubu, en yeni markası VM Medical Park’ın ikinci hastanesini Ağustos ayının ilk haftasında Bursa’da hizmete açıyor.
10 yıldır ‘Bursa’nın kalbi’ olarak nitelendirilen Fomara Meydanı’nda yer alan Medical Park Bursa Hastanesi, Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki yeni binasında yepyeni bir markayla hizmete başlayacak. 50 bin metrekarelik devasa bir binada kapılarını açacak VM Medical Park Bursa Hastanesi, kişiye özel sağlık hizmetini merkezine alan; akademik ve alanında uzman hekim kadrosuyla çağdaş bir hastane ortamında hizmet verecek. Adını İngilizce’de ‘Value Added Medicine’ın karşılığı olan ‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ sloganından alan ‘VM Medical Park’ markalarının ikinci hastanesini Bursa’da hayata geçireceklerini belirten VM Medical Park Koordinatörü Dr. Necip Kozalı, “2015 yılında yeni markamız VM Medical Park’ın ilk hastanesini Kocaeli’de açmıştık. Şimdi de Ağustos ayı içinde Güney Marmara’nın referans hastanesi olmasını hedeflediğimiz VM Medical Park Bursa Hastanesi’ni hizmete geçiriyoruz. Son teknolojik imkanlarla donatılan yeni hastanemizle bölgedeki sağlık hizmetlerini üst düzeye taşıyacağız. Hastanemiz, kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşuyla kısa sürede bölge insanının yaşam kalitesini artıracak” dedi.
Yeni hastaneleriyle ilgili bilgiler veren VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Porf. Dr. Sedat Demir ise, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adlarından söz ettireceklerini söyledi. Demir, “Bünyemizde bulunan ileri teknolojik cihazlarla uluslararası kalite standartlarında sağlık hizmeti sunacağız. Hasta odaklı bir yaklaşımın yanı sıra, sağlıkta mükemmeliyeti ve hasta memnuniyetini hedefleyeceğiz. ‘Hasta ve hasta yakınlarını kendi evlerinde hissettirmek’ hedefiyle kurgulanan ‘Misafir Hizmetleri’ bölümümüzle de hastalarımızı ‘güler yüzlü hizmet’ prensibiyle ‘misafir’ olarak kabul edip, onlara hastane içinde her aşamada eşlik edeceğiz” dedi.