CHP Antalya milletvekili adayları, ülkede yapılan hukuksuzları alkışlarla kınadı. CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan ile 25 dönem milletvekili adayları Dr. Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök, Figen Çalıkuşu, Sultan Yeğen, Cavit Arı ve diğer adaylar Antalya'nın Manavgat ilçesi Antalya Caddesi'nde kol kola girerek 'alkışlarla malum zihniyeti kınıyoruz' diyerek hep birlikte alkış tuttu. Milletvekili adaylarının alkışlarla kınama yürüyüşüne CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk ve CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de destek verdi.

CHP Antalya 1 sıra milletvekili adayı Dr. Niyazi Nefi Kara, siyasi iktidarın her türlü hukuksuz uygulamalarını alkışlarla milletçe kınadıklarını söyledi. 7 Haziran'da halkın malum zihniyeti sandığa gömeceğini belirten Kara, siyasi iktidarın millete zulüm ettiğini, 8 Haziran'da Türkiye'yi aydınlık günlerin beklediğini kaydetti. 8 Haziran'da CHP'yi tek başına iktidara taşıyarak iktidarın her türlü hukuksuz uygulamalarına dur diyeceklerini belirten Kara, "Bu iktidar ömrünü tamamlamıştır. Onun için panik halindeler. Ülkemizdeki hukuksuzlukları alkışlarla milletçe kınıyoruz. CHP iktidarında, taşeronluğa son vereceğiz. Onun için iktidar milletvekili adayları Antalya'da halkın karşısına çıkamıyor. Çıkacak yüzleri yok. " dedi.

CHP Antalya milletvekili adayı Mustafa Akaydın da bu milletin Soma'da yaşananları unutmadığını, iktidarları döneminde her türlü hukuksuzluğun son bulacağını söyledi. Malum zihniyetin ülkeyi ne hane getirdiğinin ortada olduğunu belirten Akaydın, ülkede hukuk olarak sözün bittiği yerde olduklarını kaydetti.