CHP Adana milletvekili adayı Nesrin Göçhan, CHP iktidarında toplumun her kesiminin rahat bir nefes alacağını belirterek, "Türkiye huzura kavuşacak." dedi.

CHP adayı Nesrin Göçhan, seçim çalışmaları kapsamında, Yumurtalık, Karaisalı, Sarıçam, Yüreğir ve Ceyhan ilçelerine çıkartma yaparak, köylerde vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet etti. İlçe merkezlerinde ise esnafı ziyaret ederek CHP’ye oy isteyen Göçhan, Huzurevi’nde yaşlılarla, Yedipınar Engelliler Derneği’nde ise engelli vatandaşlarla buluştu.

Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşadığını aktaran Göçhan, şunları kaydetti: “CHP iktidarında tüm olumsuzluklara son vereceğiz. CHP iktidarında işçi, işveren, kadın, genç, çiftçi, köylü, öğretmen, memur, esnaf, emekli ve öğrencileri hakça, özgürce ve insanca yaşatacağız. CHP iktidarında, toplumun her kesimi rahat bir nefes alacak, Türkiye huzura kavuşacak."

"İnsanca yaşamak ve emeğinizin karşılığını alabilmeniz için CHP’ye oy verin.’’ diyen Göçhan, şu ifadeleri kullandı: “CHP’ye oy verin ki; sizi 13 yıldır yoksullaştıran AKP iktidarı son bulsun. CHP iktidarın da sizlerin yüzünüzü güldürmek için çok çalışacağız. Devlet birey için vardır, biz önce insan derken insanlara hak ettiği değeri CHP iktidarında vereceğiz. Hep birlikte yoksulluğun, terörün ve yasakların olmadığı bir ülkede mutlu bir şekilde yaşayacağız.”