Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Sarıçamlı vatandaşların evlerine konuk oldu. Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Remzi Oğuz Arık Mahallesi’nde mevlit ve düğün evine konuk olduktan sonra kıraathane ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Tümer’i karşılarında gören Sarıçamlılar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Remzi Oğuz Arık Mahallesi’nin ardından Sarıçam’a bağlı Çirişgediği Köyü’nde Çağan ailesinin düğününe katılan Tümer, vatandaşların ısrarıyla halay da çekti. Zülfikar İnönü Tümer, gençlere ömür boyu mutluluklar diledi. Ziyaretlerinde özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Tümer, “Gençlerimizi el üstünde tutacağız. Gelecek nesillerimize müreffeh bir Türkiye bırakabilmek için çocuklarımıza ve gençlerimize büyük önem vereceğiz. CHP iktidarında öğrencilerimizin, çocuklarımızın ve kadınlarımızın huzuru ve güveni için her türlü sosyal ve ekonomik önlemleri alacağız.” dedi.

Tümer, “Umudumuz ve geleceğimiz olan gençlere sus demeyeceğiz, önce onların konuşmalarını sağlayacağız. Gençlerimize, çocuklarımıza söz vereceğiz.” diye konuştu.