Çığ altında kalan Lokman Çelik ile Erhan Aslan için yarım kalan çalışmaların yarın sabah tekrar başlayacağı belirtildi.
Trabzon'un Çaykara ilçesinde 3 gün önce meydana gelen çığın altından ilk gün Nusret Er'in cenazesi çıkarılmış, memleketi Adana’ya gönderilmişti. Yapılan yer tespitinin ardından bugün akşam saatlerinde de Can Özyürek ile Muhammet Işıklı'nın cenazeleri çıkartıldı. 

Bulundukları aracın içerisinden savruldukları düşünülen Özyürek ve Işıklı’nın cenazeleri Çaykara Devlet Hastanesi’ne getirildi. Özyürek’in annesi Semiha, eşi Serap, kayın biraderi İskender Karakuş kız kardeşi ile Işıklı’nın abisi hastaneye geldi. Cenazeler, hastanede savcının tespiti sonrası Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürülecek, ardından ailelere teslim edilecek.

Bu arada, cenazelerin morga alınmadan önce basın mensuplarının hastaneye ve bahçesine girişi yasaklandı. Emniyet yetkilileri, basın mensuplarının hastaneye sokulmaması emrini Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül’den aldıklarını belirtirken, hastane kapısı bir polis aracı ile kapatıldı. Ardından ailelere ambulansın yanından uzaklaşmaları söylenince kısa bir arbede yaşandı. Morgun girişinde oluşturulan polis ve jandarma kordonu ile basın mensuplarının görüntü almaları engellenmeye çalışıldı. Basın mensupları, morga gelen Kaymakam Gül’e, cenazeler ambulanstan çıkartılırken bir görüntü alıp daha sonra hastaneden ayrılacaklarını söylemelerine rağmen engelleme devam etti. Bunun üzerine basın mensupları morgdan görüntü alamadan hastaneden ayrıldı.