Bayanlar, baylar;

   Sizler  için hazırladığımız haberleri sunuyoruz. Önce Özetler:
   2010 KPSS’de kopya iddiası ile adliyeye sevk edilen 69 kişiden, 62’si tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
   ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesinde meydana gelen patlamanın ardından bir bina alevler içinde kaldı.
   İspanya'nın Barselona kentinden Almanya'nın Düsseldorf kentine giderken Fransa'nın güneyindeki Digne bölgesinde 150 yolcu ve mürettebatla Alpler'e düşerek parçalanan GermanWings uçakta yaşananlar dehşete düşürdü.150 yolcu ve mürettebat hayatını kaybetti.
   Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek bu kez CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka'yı hedef aldı
   Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasında yaşananlar sonrası, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gökçek Saray'da düzenlenen törende ilk kez yan yana geldi.
  Babası Emrah ile uzun süredir küs olan Tayfun, nüfus kayıt örneğinde yeni dünyaya gelen kardeşi Elyasa'nın ismini görünce duygulandı.
  Kıvanç Tatlıtuğ sevgilisi Başak Dizer ve iki arkadaşı geçtiğimiz günlerde Arnavutköy'de bir balıkçıda bir araya geldi.
  Survivor All Star son bölümde adaya veda eden isim Gönüllüler adasından Seda oldu.
  Çanakkale'de, geçtiğimiz Çarşamba ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 17 yaşındaki B.Ç, ertesi gün bir tarlada iple ağaca asılı ölü bulundu. İntihar ettiği sanılan B.Ç.'nin kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.
  PFDK, Fenerbahçe'ye yayıncı kuruluşun müsabakadan önce soyunma odasından görüntü almasının sağlanmamasından dolayı 10 bin TL para cezası verdi.
 Yemen de başlayan askeri operasyon petrol fiyatlarında sert yükselişe ve küresel piyasayı tetiklemesi sebebiyle dolar güne sert yükselişle başladı.
  Evet, sevgili okuyucular…
  Özetlerden de anlaşılacağı üzere bugünkü haberlerimizde değişen hiçbir şey yok. Sizlere güzel, iç açıcı ve ümit verici haberler sunamadığımız için özür dileriz.
   Dağılabiliriz….