FETÖ/PYD darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Meydanlara çıkın çağrısının’ ardından 22 gündür demokrasi nöbeti tutan Kütahyalılar, 7’den 77’ye meydanları doldurmaya devam etti.
Demokrasi nöbetinin 22. gününde, Türkiye’de Dombra adlı destan ile tanınan ve gönülleri fetheden Arslanbek Sultanbekov Zafer Meydanı’nda hemşehrilerimize unutulmaz bir konser verdi.
Konser sonrası Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Arslanbek Sultanbekov’a hediye verdi.
Daha sonra Belediye Başkanın Kamil Saraçoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi İstanbul’da Atatürk Havalimanında tankı durdurmak için paletlerin altına yatan koca yürekli adam Metin Doğan ile birlikte kurulan platformda vatandaşlara seslenerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Saraçoğlu, "Metin Doğan ve nice demokrasi kahramanına minnettarız.Milli birliğe ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bugünlerde, milletimiz birbiriyle kenetlenmiş durumda. Meydanlarda el ele, omuz omuza demokrasi nöbetleri tutan milletimiz, vatan hainlerine ders veriyor" dedi.
AK Parti Kütahya milletvekilleri İshak Gazel ve Şükrü Nazlı ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Metin Doğan ve Arslanbek Sultanbekov ile birlikte sahneye çıkarak, demokrasi nöbeti tutan vatandaşları birlikte selamladılar. (EFE)