Denizli Büyükşehir Belediyesi, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) askeri darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan halkın Delikliçınar Meydanı’na daha kolay ulaşabilmesi için belediye otobüslerinin iki akşam daha ücretsiz olduğunu açıkladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların demokrasi nöbeti için meydanlara daha kolay ulaşabilmesi için belediye otobüslerini bugün akşam ve yarın akşam saat 20.00 ile 00.00 saatleri arasında ücretsiz olduğunu bildirdi. Ayrıca ana yollarda çalışan belediye otobüsleri, sabah saatlerine kadar Delikliçınar Meydanı’na ring seferleri düzenleyecek.
Vatandaşları Delikliçınar Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutmaya çağıran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halkın akşam vakti meydanlara daha kolay ulaşmasını sağlamak için 2 gece boyunca böyle bir uygulama yapacaklarını söyledi. Başkan Zolan, “Bu millet, günlerdir milli iradeye ve demokrasiye nasıl sahip çıkılacağını tüm dünyaya gösteriyor. Halkımızla birlikte meydanlarda demokrasi nöbetini tutmaya devam edeceğiz” dedi.