AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, partisinin 15’inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti Denizli İl Kadın Kollar Başkanı Aynur Akdemir, partisinin 15’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, Türkiye siyasi hayatında yeni bir çığırın açıldığını belirtti. Akdemir yayınlamış olduğu mesajında, "Bundan tam 15 yıl önce bugün, şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti, Türk demokrasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur. 15 yıl boyunca AK Parti bir siyasi parti olarak parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına yüksek değerler kazandırmıştır. Kurulduğu gün “Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak” parolası ile başlayan bu kutlu yürüyüş, Türkiye Cumhuriyetinde devrim niteliğinde birçok hizmeti halkımızla buluşturmuştur. Bundan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, ‘Yeter, söz de karar da Milletindir’ sloganıyla AK Partinin kuruluşu Türk demokrasi tarihimizde çok önemli bir dönemin başlangıcı olmuştur" dedi.
"Darbe girişimi halkın ve devletin diğer unsurlarının karşı koymasıyla başarısız olmuştur"
Darbe girişimiyle hainlerin gerçek yüzlerini ortaya çıkardığını belirten Akdemir, "15 Temmuz 2016 tarihinde ordu içerisinde örgütlenmiş olan asker üniformalı FETÖ’cü teröristler, savaş uçakları, helikopter ve tanklarla kanlı ve insanlık dışı bir darbe girişiminde bulunmuş,Caddelerde darbeye karşı çıkan vatandaşların üzerine tankları sürmüştür. Ankara ve İstanbul’da, Cumhurbaşkanlığı, parlamento, emniyet ve kamu binaları ile darbeye karşı çıkan insanları savaş uçaklarıyla bombalayan FETÖ, Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’a da suikast girişiminde bulunmuştur. Darbe girişimi halkın ve devletin diğer unsurlarının karşı koymasıyla başarısız olmuştur" diye konuştu.