Denizli Büyükşehir Belediyesinin, düzenlediği ‘15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Taekwondo Turnuvası’nda madalya kazanan sporcular Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli’de, 15 Temmuz darbe girişiminde gazi ve şehit olanların anısına düzenlenen Taekwondo Turnuvası’nda madalya kazanan sporcular Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık, taekwando antrenörleri ve çeşitli kategorilerde madalya kazanan sporcular katıldı.
Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Zolan, “15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi, canları pahasına mücadele eden gazi ve şehitlerimiz sayesinde bastırıldıBu uğurda canlarını veren şehitlerimize ve gazilerimize milletçe minnettarız. 7 ilden bir çok sporcunun katıldığı müsabakalarda başarı göstererek madalya kazanan genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah olimpiyatlarda ve diğer uluslararası organizasyonlarda da madalyalar kazanarak ülkemizi gururlandıracaklar. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
Sporcu ve antrenörler ise anlamlı organizasyon dolayısıyla Başkan Zolan ve Denizli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler. Sporcular ziyaretin sonunda Başkan Zolan’a taekwondo kıyafeti hediye ettiler.