2019 seçimlerinde büyük umutlarla seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e tepkiler dinmiyor. Bugüne kadar hiç bir projesini tamamlayamayan ve tam bir hayal kırıklığı olan Başkan Hayrettin Güngör'ün şehrin tamamında kendi devasa fotoğraflarının yer aldığı reklam panoları ile reklamını yapması tepkilere neden oluyor.

Dün Haber46'da yapılan haberimize yüzlerce kişi yorum yazarak Başkan Güngör'ü eleştirdiler. Özellikle aşağıdaki fotoğrafta görülen Kayseri yolu üzerine yerleştirilen  "Önsen Köprüsü Tamamlanıyor" şeklindeki reklam panosu çok büyük tepki aldı Bilindiği gibi Başkan Güngör, daha önce 75 milyon olarak açıkladığı Önsen Köprüsü maliyetini yeni panolarda 150 milyon olarak günellemiş, ama ısrarlı sorulara rağmen aradaki 75 milyonun nereden kaynaklandığını açıklamaktan kaçınmıştı.

hayri-reklam2

KAHRAMANMARAŞ HALKI TEPKİ YAĞDIRDI

Ülkenin eknomik olarak zor bir süreçten geçtiği bu dönemde  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün reklam derdine düşmesi ve reklamlard kendi devasa fotoğraflarını kullanmasına tepki yağdı. 

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI!

hayri-reklam-pano (4)hayri-reklam-pano (3)hayri-reklam-pano (2)hayri-reklam-pano (1)hayri-reklam-pano (7)hayri-reklam-pano (6)hayri-reklam-pano (5)hayri-reklam-pano (11)hayri-reklam-pano (10)hayri-reklam-pano (9)hayri-reklam-pano (8)hayri-reklam-pano (14)hayri-reklam-pano (13)hayri-reklam-pano (12)hayri-reklam-pano (17)hayri-reklam-pano (16)hayri-reklam-pano (15)hayri-reklam-pano (20)hayri-reklam-pano (19)hayri-reklam-pano (18)