Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve play-off hedefi belirleyen Amed Sportif Faaliyetler’de Tokatspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.
Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen, Tokatspor karşısında çok zor bir galibiyet aldıklarını söyledi. Edemen, “Diyarbakır’da oynadığımız müsabaka play off için büyük önem taşıyordu. Bu nedenle her iki takımın müsabakaya stres altında çıktı. Ama biz sahadan istediğimiz almayı başardık. Tokatspor karşısında elde ettiğimiz galibiyetle, son 4 maçta 10 çıkarmış olduk” dedi.
Tokatspor müsabakasının bir hayli zor geçtiğini belirten Edemen, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Gerçekten zor ve önemli bir maçtı. Taraftarımızın da yoğun ilgi göstermesi stersi iyice artırdı. Son vuruşlarda istediğimizi yapmış olsaydık, sahadan en az 3-0’lık sonuçla ayrılırdık. Deniz ve Yusuf’un net gol pozisyonları vardı. Bunları değerlendiremedik. Ama 1-0’lık skorla 3 puana uzanmasını bildik. Bizi bu maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımızın, elde ettiğimiz 3 puanda büyük emeği var. Onların desteği bize güç verdi. Bu nedenle çok teşekkür ediyor ve elde ettiğimiz galibiyeti onlara armağan ediyoruz.”