Sayın abonemiz, bugün servislenen "Tayland'da akıl hastası baba, beş çocuğunu öldürdü" başlıklı haberimizi düzelterek yeniden yayınlıyoruz. Önceki haberi dikkate almamanızı rica ederiz. Saygılarımızla.

Tayland'ın Chiang Mai şehrinde akıl hastası olduğu belirtilen bir adamın, komşusunun evine bıçakla girerek 5 çocuğu öldürdüğü, hamile olan annelerini ise yaraladığı bildirildi.

Chiang Mai kentindeki bir kasabada Pazar günü meydana gelen olayda, düzenli olarak depresyon tedavisi gören 24 yaşındaki akıl hastasının komşusundan gelen gürültü üzerine 47 santimetre boyundaki bir bıçağı alarak evden çıktığı iddia edildi. Kentin polis yetkililerinden Sombat Kalasuk'un verdiği bilgiye göre, Azapa Sriwua adlı akıl hastası, komşusunun evine bıçakla girerek evde bulunan 5 çocuğu öldürdü. Öldürülen çocukların 8 yaşın altında olduğu, 7 aylık hamile annelerinin ise karşı koymaya çalışırken yine akıl hastası adam tarafından yüzünden ve bedeninden bıçaklanarak yaralandığı kaydedildi.

Evden gelen sesler üzerine olay yerine giden vatandaşlar ise akıl hastasını linç etmeye kalkıştı. Yaralanan Sriwua, polisin gelmesi üzerine linç edilmekten son anda kurtuldu.

Tayland polisi beş çocuğu öldüren vatandaşı gözaltına aldı. Kalasuk yaptığı açıklamada, akıl hastasının daha önce böyle bir saldırıda bulunmadığını, ailesiyle birlikte yaşarken yerel bir hastanede depresyon tedavisi gördüğünü aktardı.