Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji’nin düzenlediği geleneksel bahar şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Feza Fen Lisesi müzik grubunun mini konseri ile başlayan şenlikte öğrenciler performansları ile büyülerken izleyenlerden tam not aldı. Minik öğrencilerin step dansları, halk oyunları gösterileri, piyona resitali, gitar, keman ney ve İngilizce şarkı performansları hem öğrencilere hem de misafirlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Sahne etkinliklerinin yanı sıra palyaço ve şişme oyun grupları ile eğlenen öğrenci ve misafirler 12D sinema ile gizemli dünyalara yolculuk yapıp pamuk şekeri, patlamış mısırın ve dondurmanın da tadına bakmayı ihmal etmedi.

Feza Berk Koleji Okulu Müdürü Mevlüt Tabak, "Öğrencilerimizi eğlenirken öğrenen, öğrenirken eğlenen ve yeteneklerini de sergileyebilen nesiller olarak yetiştirmek önceliklerimizin içerisinde. Bu bağlamda Feza Eğitim Kurumları olarak düzenlediğimiz geleneksel bahar şenliğimizin adımıza yakışır şekilde geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.