Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyet gösteren TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, MÜSİAD, KOSGEB, GSİM ve Düzce Valiliği’ni ziyaret etti.
Ziyaret programına TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyeleri Alp Gökhan Yanmaz, Cahit Üstüner, Cem Doğan Cebeci, Çağdaş Yunus Özcan, Hale Güner ve Yasin Güreşir katıldı.
TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri ilk olarak Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarette kendisine yeni görevinde başarılar dilenirken, 1 Aralık 2016 Perşembe akşamı Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan Global Girişimcilik Haftası-Girişimcilik ve Mücadele Ruhu seminerine davet edildi.
Jandarma Komutanlığının ardından sırasıyla MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, KOSGEB Düzce Müdürü Arif Torun, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Feyzullah Dereci ile Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı makamlarında ziyaret eden Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, 1 Aralık 2016 Perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan etkinliğe ziyaret edilen kamu kuruluşu yetkililerini davet etti.
(AY)