Düzce Belediyesi ile “Kardeş Şehir Projesi” kapsamında çeşitli iş birlikleri içinde yer alan Kosova’nın tek Türk şehri Mamuşa’ya heyet gönderilmesi için Düzce Belediye meclisinden görüş alınacak.
Düzce Belediye Meclisi, Kosova’da yapılacak Uluslar arası Domates Festivali’ne bir heyet gönderilmesi üzerine görüşme yapacak. “Kardeş Şehir Projesi” kapsamında çeşitli alanlarda iş birliği içine giren Düzce Belediyesi ile Kosova’nın tek Türk şehri Mamuşa Belediyesi ortak çalışmalarına devam ediyor. Bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan “Uluslar arası Domates Festivali”ne Düzce Belediyesi adına bir temsil heyeti gönderilmesi için Düzce Belediye meclis üyeleri ile yapılacak toplantıda görüşülecek.
Öte yandan Düzce Belediyesi tarafından Mamuşa’da inşa edilecek Spor Salonu için temel atma töreninin de bu festival kapsamında yapılması planlanıyor. Kısa bir süre önce Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç’ün planlarını incelediği spor salonunun en kısa sürede yapımına başlanması hedefleniyor. Ayrıca Domates Festivali’ne katılacak heyetin, 15 Temmuz’da yaşanan Darbe Girişimini kınamak amacıyla Kardeş Şehir Mamuşa’da düzenlenecek “Demokrasi Yürüyüşü”ne katılması bekleniyor.