Aktif Eğitimciler Sendikası Adana Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Mevcut başkan Ömer Yılmaz tek listeli girdiği genel kurulda yeniden başkan oldu.

Kasım 2013'te başladığı sendikal mücadeleyi başarıyla gerçekleştiren Aktif Eğitim-sen Adana Şubesi üyeleri hafta sonu 1. olağan kurulda bir araya geldi. Tek aday olarak genel kurula katılan Ömer Yılmaz yeniden başkan seçildi. Evliya Çelebi konferans salonunda gerçekleşen kongrenin divan başkanlığını Mustafa Naci Özkılıç yaptı. Kongreye il merkezi ile Kozan, Ceyhan, İmamoğlu ve diğer ilçelerden çok sayıda üye katıldı.

Genel kurulda konuşan Ömer Yılmaz, "Bu yıl faaliyet olarak üyelerimize hukuk seminerleri, Adana'da 10 bin öğretmene kahve ikramı, üyelerin yeni doğan bebekler için aktif bebek battaniyesi dağıtımı, her okula çocuk bakım odası kampanyası, aktif müzik topluluğu ile çiğ köfte etkinlikleri, Karaisalı Kanyon yürüyüşü, bahar piknikleri, bağımsız birey sağlıklı toplum projesi ve kadın kollarının faaliyetleri gibi birçok faaliyet gerçekleştirdik." dedi.