Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, Anne Gözün Arkada Kalmasın Projesi kapsamında Hayme Hatun Anaokulu'nda 350 öğrenciye fotoğraflı çocuk polis kartı ile boyama kitabı hediye etti.

Minik öğrencilere polis kartlarını, Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, Hayme Hatun Anaokulu Müdürü Mesut Kırgın ile toplum destekli polislik büro amirliğinde görev yapan polisler verdi. Polis kartlarını ve boyama kitabı alan öğrenciler, 'Küfürsüz hayat oh ne rahat' ile 'Kadına ve çocuğa şiddete hayır' pankartı açarak küfürlü söze ve çocuk ve kadına şiddete dikkat çekti.

Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan, minik öğrencilere polis kartı vererek polis teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu bilmelerini istediklerini söyledi. İlhan, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Türk Polis Teşkilatı özel önem ve hassasiyet göstermektedir. Çocuklarımıza polis kartı vererek polisin onların ağabeyleri ablaları olduğunu, her zaman yanlarında olduğunu bilerek büyümeleri, kendi teşkilatımızın bir parçaları görmelerini istedik." diye konuştu.

Hayme Hatun Anadolu Müdürü Mesut Kırgın da öğrencilere yaptığı konuşmada, polis kartlarıyla öğrencilerin küfür yapan, trafik kurallarını ihlal eden, toplumu rahatsız eden ve evde, odada sigara içen anne ve babalarını 'ben polisim' diye evde 'sigara içme' diye uyarabileceklerini kaydetti.