Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Aliye Boydak Koleji öğrencisi Mustafa Sarıaslan jimnastikte Kayseri birincisi oldu. Özel Akansu Koleji öğrencisi Alperen Dönmez ise ikincilik elde etti.

Kayseri'de düzenlenen Okullararası Artistik Jimnastik yarışmalarında Kılıçaslan Eğitim kurumlarının iki okulu Özel Aliye Boydak İlkokulu ve Özel Yılmaz Akansu İlkokulu kürsüye birlikte çıkarak gövde gösterisi yaptı. Minik erkekler kategorisinde yarışan öğrenciler centilmenlikleri ve yarışmadaki performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı. Yarışmalar sonunda birincilik kürsüsüne Özel Aliye Boydak İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Mustafa Sarıaslan, ikincilik kürsüsüne ise Özel Yılmaz Akansu İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi Alperen Dönmez çıktı.

Her iki okulun başarılı sonuç almasında etkili olan beden eğitimi öğretmenlerinin ise ortak özelliği evli olmaları. Aliye Boydak Koleji beden eğitimi öğretmeni Ekrem Karakoç ile Yılmaz Akansu Koleji öğrencisi Fikrîye Karakoç’un çifti olmalarıydı. Başarı hem kürsüde hem de kürsü arkasında tam bir aile başarısına sebep oldu yorumu yapıldı.