Adana Özel Burç Çukurova İlkokulu’nda ‘2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı için erken kayıt yaptıran veliler ve öğrenciler için imza töreni düzenleniyor.

30 Mart tarihine kadar geçerli olacak erken kayıt avantajlarından yararlanan veliler 3 bin TL indirim kazanacak. Başlatılan imza günleri şenlik havasında geçerken, okul müdürü ve öğretmenleri erken kayıt yaptıran her öğrenciye özel imzalı top ve yeni nesil Burç Forması hediye ediyor.

Gelecek yıl için şimdiden kayıt yaptıran öğrenciler ise okullarından ve arkadaşlarından ayrı kalmayacak olmanın sevincini yaşadı. Okullarının ve arkadaşlarının yanı sıra öğretmenlerini de çok sevdiklerini söyleyen minik öğrenciler, “Biz okulumuzu çok seviyoruz ve başka bir okula gitmek istemiyoruz. O yüzden okul kaydımızı şimdiden yenilediğimiz için çok mutluyuz.” diye konuştular.

Burç Çukurova İlkokulu Müdürü Servet Genç, başlatılan erken kayıt avantajları hakkında bilgi vererek, amaçlarının en kaliteli eğitimi en ucuza sunmak olduğunu söyledi. Öğrencilere vermiş oldukları kaliteli eğitim anlayışının yanı sıra velilerinde bütçesini düşündüklerini kaydeden Servet Genç, “Erken kayıt avantajlarını düzenlemiş olduğumuz törenlerle daha renkli hale getirmeye çalışıyoruz. Buradaki amacımız okul kaydımızın parayla ilgili olan kısmını bir an önce ortadan kaldırıp sadece çocuklarımızın eğitimlerine yönelmek istiyoruz.” dedi.